ENTHOUSIASME OVERHEERST BIJ MICROSOFT OFFICE 365 KENNISSESSIE DOOR IT STRATEGEN

Zeer recent hebben we een Microsoft Office 365 Kennissessie gegeven bij één van onze opdrachtgevers en het enthousiasme was groot. 

Om de volledige potentie van Office 365 te gebruiken is enthousiasme ook van doorslaggevend belang. En tijdens onze kennissessies zien we eigenlijk altijd dat de leergierigheid en het enthousiasme toenemen naarmate gaandeweg bij alle deelnemers duidelijk wordt dat er met relatief kleine inspanningen een wereld van mogelijkheden open gaat. Een wereld die de efficiency en doelmatigheid van iedere onderneming ten goede komt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het hier voor het grootste gedeelte gaat om toepassingen die al in het pakket zitten en dus gewoon tot ieders beschikking staan. Het onbenut laten van die uitgebreide mogelijkheden is echt zonde.

De kennissessie van IT Strategen geeft essentiële informatie over de diensten die Office 365 in zich heeft. Bovendien geeft de kennissessie demo’s over bijvoorbeeld OneNote, SharePoint en Microsoft Teams. Heb je specifieke vragen over het gebruik van Office 365? Vraag ernaar en wij gaan voor je aan de slag.