Tariefaanpassingen per 1 december 2022

Er is de afgelopen jaren veel veranderd op IT-gebied en de ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. IT Strategen is constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Zo investeren wij naast specialistische opleidingen en trainingen ook in onze backoffice met onder andere IT-managementsoftware, monitoringtools en documentatiesystemen. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk op een nog hoger niveau kunnen uitvoeren. Zoals u ook van ons mag verwachten.

Het is u wellicht opgevallen dat wij op enkele producten na, de afgelopen jaren geen tariefsverhoging hebben doorgevoerd, in tegenstelling tot veel van onze collega’s in de IT branche.

De stijgende kosten in het algemeen en de bovengenoemde investeringen in het bijzonder hebben wij de afgelopen jaren voor onze rekening genomen. Echter door toenemende inkoopprijzen en een verhoogde inflatie zien wij ons genoodzaakt een prijscorrectie toe te passen op een deel van onze producten en diensten.

Deze prijsverhoging gaat in op 1 december 2022. Een uitzondering daarop zijn abonnementen van Microsoft vanwege een eerdere verhoging dit jaar aan de zijde van Microsoft worden deze niet geïndexeerd.

Veelgestelde vragen

Wij voeren de correctie niet op alle producten en diensten door die u van ons afneemt. Het nieuwe uurtarief wordt € 95,- per uur (excl. btw). Hieronder vindt u een volledig overzicht van producten en diensten waarop de correctie van toepassing is. De prijscorrectie op deze productgroepen bedraagt 10%.

Artikelgroep:

  • Backup
  • Hosted telefonie
  • Internetconnectivity
  • Internetdiensten
  • Beveiliging
  • Onderhoudscontracten
  • Serverbeheer

De prijscorrectie gaat in op 1 december 2022.  Klanten die vóór 1 oktober 2022 een overeenkomst hebben afgesloten, zullen een prijsaanpassing ontvangen per 1 maart 2023. We verrekenen de inflatie niet met terugwerkende kracht.

Jaarlijks stijgen de prijzen van producten en diensten. Onze kosten stijgen dus ook. Daarnaast investeren wij constant in specialistische opleidingen, trainingen en backoffice-systemen. Daarom passen wij de prijzen aan van onze producten en diensten.

Wij volgen de berekening (consumentenprijsindex, CPI) van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Voor 2022 heeft het CBS een correctie berekend van 9,55%. Wij hebben besloten een correctie van 7% toe te passen op de maandelijkse abonnementsprijs.