EEN NIEUWE FASE: VANZELFSPREKEND EN GAAF

U kent ons tot nu toe als VoipOver, vertegenwoordigd door Ko Timmers, Job van den Berge, Ruud Westerveld en Janita Timmers.

Dat verandert vanaf nu. En de reden hiervoor is eigenlijk eenvoudig. De naam VoipOver doet onvoldoende recht aan de breedte van onze dienstverlening en dekt bovendien de lading van onze ambities niet.

Vanaf nu zetten wij ons bedrijf daarom voort onder de naam: IT Strategen.

Een nieuwe naam en een nieuw logo waar we niet alleen heel erg blij mee zijn, maar vooral een naam en logo waarvan we vinden dat zij precies aangeven waarin onze kracht en belangrijkste toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers liggen. Bij het aanleggen van een efficiënte en betrouwbare IT-omgeving, gaat het namelijk vooral om de infrastructuur en het maken van de juiste strategische keuzes, alvorens aan de techniek kan worden begonnen. En juist daarin zijn wij gespecialiseerd. Ook de samenstelling van ons team is daarop gericht.

Strategisch advies, werken in de Cloud en VoIP telefonie: belangrijke ingrediënten voor een betrouwbare en succesvolle IT-omgeving waar uw organisatie op bouwen kan. En belangrijke ingrediënten die het team van IT Strategen tot in de puntjes beheerst.

Wij presenteren u daarom met trots onze nieuwe naam, met bijbehorend logo.

We zijn erg benieuwd naar uw reactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 
 
Ko Timmers
 
Ruud Westerveld
 
 
 
Janita Timmers

1 + 5 = ?

Contactgegevens

IT Strategen
Lindenlaan 40
1701 GV  Heerhugowaard
088-1110777
info@voipover.nl

Registraties

KvK Alkmaar: 56469802
BTW-nummer: NL852140472B01
ACM-registraties: 942651 & 942652

Vestiging Hoorn

Achter de Vest 20
1621 GJ  Hoorn